Over ons & Contact

Over ons

In Nederland zijn heel wat leesclubs actief. Veel van deze leesclubs lenen regelmatig boekenpakketten via de bibliotheek. Deze website is een samenwerking van de provinciale ondersteuningsinstellingen voor de bibliotheken van Noord- en Zuid-Holland, Overijssel en FlevoMeer Bibliotheek. Zij ondersteunen bibliotheken bij het aanbieden van kant-en-klare boekenpakketten. Leesclubs kunnen via deze website titels selecteren en reserveren en en deze in een pakket laten afleveren bij hun lokale bibliotheek.

Contact 

Heb je een vraag, opmerking of klacht? De Bibliotheek of ondersteuningsinstelling is het eerste aanspreekpunt voor al je vragen over je bestellingen en de werkwijze van mijnleesclub.nl. Bekijk hieronder per regio hoe je contact met ons kunt opnemen.

  • Flevoland: Neem contact op met FlevoMeer Bibliotheek. Tijdens kantooruren zijn we van maandag t/m woensdag bereikbaar via 088 008 0713 of stuur ons een mail:

    Mail FlevoMeer Bibliotheek

  • Noord- en Zuid-Holland: Selecteer jouw lokale bibliotheek om de contactgegevens op te zoeken. Zij nemen zo snel mogelijk contact met je op:
    Zoek je lokale bibliotheek

  • Overijssel: Neem contact op met regiopartner Rijnbrink.
    Tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 088 197 0366 of stuur ons een mail:

    Mail regiopartner Rijnbrink

Verbeterideeën website

Heb je verbeterideeën of suggesties voor de website? Neem dan contact met ons op via leesclubs@probiblio.nl. Voor alle overige vragen is jouw lokale bibliotheek of regiopartner het eerste aanspreekpunt.